5 dagen in de mooiste week van mei, midden in de bossen, heerlijk gefietst. Een goed hotel, hartelijk personeel, prettige sfeer, kon niet beter. Hier komen we zeker terug.
Wat een fantastische omgeving in de Leuvenumse bossen. We hebben genoten van rust, luxe en een heerlijke verblijfplaats. Zeer hartelijk personeel en de service was zeer goed. 
Wij hebben afgelopen weekend 12 december 2015 ontzettend genoten van de gastvrijheid en goede verzorging in dit hotel. We hebben verschillende kamers en het appartement geboekt met kinderen en kleinkinderen. Iedereen was zeer tevreden en enthousiast over de kamers en het ontbijt. Zelf mochten we nog een nacht langer blijven en konden zo 2 keer genieten van het voortreffelijke ontbijt wat aan tafel geserveerd werd en van het fine dining arrangement. Wat een tongstrelende gerechten hebben we gegeten. Dit hotel kan ik aan iedereen aanbevelen. Ook zonder hotelovernachting is het een prima plek om te lunchen en te dineren wat wij soms ook doen op doorreis naar het noorden of het zuiden van het land. Dus TOT ZIENS! Super sfeervol en zeer goed!
Een geweldig weekend gehad dankzij de gastvrijheid van het personeel en natuurlijk niet te vergeten de voortreffelijke keuken! Het lijkt wel of we een week zijn weggeweest ! Complimenten voor de gastheer, die het iedereen naar zijn zin wil maken. Alles is even schoon en tot in de puntjes verzorgd!
Wat een bijzonder goed hotel! Wij hebben hier heerlijk geslapen en gegeten. Het personeel doet er echt alles aan om het naar de zin te maken. Een echte aanrader, hier staat gastvrijheid hoog in het vaandel.